Nederlands

Lucky Star Meditatie

♡ Geleide meditaties en positieve boodschappen voor kinderen en hun vrienden van alle leeftijden.

Hartelijk welkom! De activiteiten en oefeningen op deze website zijn bedoeld om gezinnen, verzorgers en scholen te helpen en ondersteunen met momenten van vrede en rust te creëren en te vergroten in het dagelijks leven voor kinderen. Kinderen kunnen hun eigen oorspronkelijke kwaliteiten en goedheid ontdekken en voeden door meditatie en positieve boodschappen.

We hopen echt dat je zult genieten van de Lucky Star Meditaties en dat ze jou en de kinderen om je heen vele momenten van zoete vrede en innerlijke kracht zullen brengen.


De Mooiste Ster

– basis meditatie –

Rad van Fortuin

Dankbaar
Eenvoud
Eerlijk
Enthousiast
Flexibel
Geduld
Geluk
Goede wensen
Kracht
Licht
Liefde
Moed
Nederig
Prachtig
Respect
Tevreden
Vastbesloten
Veilig
Vertrouwen
Vrede
Vrij
Vrijgevig
Zelfrespect
Zorgzaam
Draai aan het wiel om je persoonlijke boodschap en een meditatie te krijgen ♡

Hoi en een warm welkom! We hebben een speciaal cadeau voor je. Probeer het eens… Draai aan het Rad van Fortuin en ontvang een persoonlijke boodschap en een paar woorden om over na te denken en op te mediteren.

Hier is een geheimpje dat bijna niemand kent: Elke keer dat je aandacht geeft aan alle goede dingen in jezelf, beginnen die te groeien en al snel te stralen binnenin je. Misschien zie je vaak wat je juist niet leuk vindt in jezelf. Deze boodschappen en meditaties helpen je om je allerbeste en mooiste zelf te ontdekken en laten groeien!

Onthoud dat, je op je gemak voelen, tevreden zijn en schitteren kwaliteiten zijn van geluk die je zelf kunt creëren. Iedere positieve gedachte die je hebt zal je geluk nog helderder doen stralen.

Dus, ga je gang en draai aan het wiel!

Dankbaar

Je voelt dankbaarheid in je hart voor alle goede dingen die het leven je heeft gegeven. Als je aan alle positieve dingen in je leven denkt, neemt je geluk toe.

Eenvoud

Je bent goed in het vinden van oplossingen voor de meeste problemen en je maakt dingen niet extra moeilijk. Zelfs moeilijkere taken kan jij oplossen.

Eerlijk

Je hebt een eerlijk hart en de moed om de waarheid te vertellen, zelfs als dat soms een beetje moeilijk is. Je kiest er voor om niet te liegen, en anderen vertrouwen jou.

Enthousiast

Je bent heel creatief en je hebt vaak ook goede ideeën. Wanneer je echt heel enthousiast bent over iets, is het alsof je jezelf er helemaal in stort; en zo maak je het tot een succes.

Flexibel

Jij bent heel flexibel. Wanneer er onverwachts iets verandert en het is niet wat jij wilde, erger je je niet, maar blijf je goed gehumeurd.

Geduld

Je hebt veel geduld, en bent niet snel geïrriteerd als je op iets of iemand moet wachten. Wanneer anderen jouw geduld zien, worden zij ook kalm en vredig.

Geluk

Je bent blij dat je leeft en je ervaart gemakkelijk geluk. Je glimlacht naar de wereld en de wereld glimlacht naar jou terug.

Goede wensen

Jij ziet altijd het beste in iedereen; je laat je niet negatief beïnvloeden door het gedrag van anderen. Iedereen voelt zich goed in jouw aanwezigheid en wil graag vrienden met je zijn.

Kracht

Je hebt een grote innerlijke kracht: je laat je niet snel hinderen door moeilijkheden. Je geeft nooit op en blijft hoop houden.

Licht

Voor jou is het gemakkelijk om, ongeacht de omstandigheden, dingen te zien die grappig zijn of plezier geven. Jouw goede humeur beurt anderen ook op.

Liefde

Je bent dol op mensen, dieren en de natuur. Je beschouwt iedereen als je vriend, en je hebt heel mooie gedachten voor hen.
Anderen zijn ook dol op jou.

Moed

Je hebt het hart van een leeuw of leeuwin: vol moed. Wanneer je bang of onzeker bent, herinner je jezelf aan je moed, die krachtiger is dan je angst. Je kunt alles doen wat je maar wilt.

Nederig

Je voelt dat iedereen goed is en gelijkwaardig aan elkaar, je voelt je niet beter of minder dan anderen. Je voelt bijna nooit jaloezie, omdat je echt blij bent met jezelf.

Prachtig

Jij bent als een stralende ster, zo prachtig. Jouw schoonheid komt van je mooie en positieve gedachten en schijnt van binnen naar buiten.

Respect

Je hebt respect voor alle mensen, dieren en de natuur. Je vindt het gemakkelijk om vriendelijk tegen mensen te doen, en iets aardigs te zeggen. Op deze manier help je iedereen zich goed te voelen.

Tevreden

Zelfs als dingen soms niet zijn zoals je graag zou willen, raak je niet slecht gehumeurd, maar denk je in plaats daarvan aan iets positiefs. Dus meestal voel jij je goed.

Vastbesloten

Wanneer jij een doel hebt gesteld, ga je door totdat je het doel hebt gehaald. Je hebt veel wilskracht, en daardoor kan je veel bereiken.

Veilig

Wanneer jij je onveilig of angstig voelt, helpt het je te herinneren dat je een geheime plek in jezelf hebt, een plek van vrede, waar je altijd veilig bent.

Vertrouwen

Je bent een goede vriend en bent te vertrouwen. Je spreekt niet negatief over iemand anders; dit betekent dat je grote innerlijke kracht hebt.

Vrede

Je gedachten zijn kalm en vredevol als een spiegelglad meer. Je raakt niet snel geïrriteerd en anderen vinden het fijn bij jou in de buurt te zijn.

Vrij

Je bent vrij als een vogel. Negatieve gedachten kunnen jou moeilijk te pakken krijgen. Jij hebt gelukkige en lichte gedachten.

Vrijgevig

Je hart is groot en schenkend zoals een bloem in volle bloei. Je staat altijd voor anderen klaar en mensen zijn je daar dankbaar voor.

Zelfrespect

Je vindt jezelf leuk en ziet gemakkelijk je positieve kwaliteiten.
Je probeert niet net zoals anderen te zijn, maar hebt de moed jezelf te zijn.

Zorgzaam

Je hebt een prachtig hart, vol van liefde. Wanneer je ziet dat iemand zich ongelukkig voelt, wil je diegene graag helpen. Jij bent een echte vriend.